Jeu de Bouletin – Februari 2023

Beste Leden,

Altijd leuk om mee te beginnen “beste leden” maar iedereen is dan ook best op zijn eigen wijze.

Afgelopen zaterdag de eerste Tête à Tête clubkampioenschappen gespeeld met vooral voor mijzelf teleurstellende resultaten en voor sommigen resultaten die zij nooit verwacht hadden. Mijn gezicht begint dan vreemde trekjes te vertonen die ik niet kan verdoezelen en menigeen denkt dan dat ik boos ben, maar niets is minder waar want dan ben ik gewoon teleurgesteld in mijn eigen kunnen en in dit geval niet kunnen. Maar het gaat bij onze vereniging vooral om gezelligheid (meestal na aflop) en dat is wat onze vereniging zo leuk maakt. Blijf eens zittn na aflop anders weet je niet wat je mist! En dit met dank aan de altid vrolijke bar medewerk(st)ers

Wat betref het afgelopen toernooi complimenten aan de wedstrijdleiding voor hun goede organisati. Er staan nog meer van deze leuke dingen op het programma, kijk vooral op het bord van de toernooien en schrijf je in! Het gaat vooral om het spelen en lelijke snoetjes zoals die van mij die trekken vanzelf weer recht.

Nog even dit:

Zondag 23 april 2023 houden wij weer ons jaarlijkse Ledenvergadering. Zet de datum in je agenda!

Heb je vragen stel ze graag van tevoren zodat wij `s middags nog tijd hebben om te boulen. Wij beantwoorden jouw vragen over de diverse dingen zo snel als mogelijk. De aanvang van de jaarlijkse Ledenvergadering is 11.00 uur. De lente komt eraan dus de plooien worden recht gestreken en de lach komt weer tevoorschijn.

Veel boule plezier.

Cor Swart

jdb bulletin februari 2023[512]