Jeu de Bouletin – Januari 2023

Beste Leden,

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. We begonnen het nieuwe jaar met een gezellige Nieuwjaarsreceptie waar vele leden bij aanwezig waren. We konden genieten van een glaasje glühwein en van heerlijke oliebollen die verzorgd waren door Rita. Alles werd feestelijk geserveerd door Simon, Gerard en Jan. In de wedstrijdcommissie heten we Patricia Ris van harte welkom. Zij gaat er samen met de wedstrijdcommissie enthousiast tegenaan. Welke activiteiten al op het programma staan, kun je lezen op pagina’s 4, 5 en 6 van dit Bouletin en op de mededelingen borden in ons clubhuis. We hopen op vele deelnemers aan de diverse toernooien.

De hal hangt aan één kant vol met prachtige reclame borden ….bedankt Hans Kesting!

In de volgende nieuwsbrief zal meegedeeld worden wanneer we de algemene ledenvergadering gaan houden. Hou dit in de gaten!

Helaas zijn wij door diverse prijsstijgingen genoodzaakt om enkele prijzen in de kantine te verhogen. Deze verhogingen zijn niet groot maar wij hopen wel op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Cor Swart

jdb bulletin januari 2023[474]