Er warmpjes bijzitten

Het project ‘verwarm de speelhal gedurende de koude maanden’, zijn wij al langere tijd geleden gestart. Leuk nieuws is dat wij ter ondersteuning hiervan zeer gewaardeerde anonieme donaties hebben gekregen, leden bedankt hiervoor!

Verder sparen wij voor deze verwarming door de bijdragen die voortkomen uit de diverse acties van bedrijven en ondernemingen, denk hierbij aan supermarkten en banken. Langzaam maar zeker komt ons doel in zicht, maar we zijn er nog niet.

De meest recente actie ligt nu bij “Het postcode loterij buurtfonds” waar een bijdrage gevraagd is voor de verwarming van onze hal, waardoor leden – voor 50 plussers is warmte tijdens het spelen heel belangrijk – en naar wij hopen nieuwe leden in onze buurt en omliggende buurten weer in een verwarmde hal kunnen spelen! Duimen jullie mee?